Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перші враження від нового Infiniti QX50

Американській підрозділ японської компанії Infiniti вже розпочав прийом заказів на нове покоління середньорозмірного кроссовера під назвою QX50. На відміну від попередника новачок націлений на європейські преміум кроссовери, тому виробник вирішив кардинально змінити зовнішній вигляд автомобіля та серьозно модернізувати технічну начинку. Що із цього вийшло? Давайте розбиратися.

Серед особливостей Infiniti QX50 2018 модельного року слід відзначити поперечно розташований двигун та базовий передній привід. Через нову компоновку автомобіль виглядає зовсім по іншому. Екстер' єр QX50 ідеально вписується в міську атсмосферу, він сучасний та водночас агресивний, що додає йому переваг в довгостроковій перспективі.

Під капотом японського кроссовера встановлено 2-літровий турбодвигун сімейства Variable-Compression Turbo, що дозволяє змінювати ступень стиснення з 8:1 до 14:1! Нова технологія посприяла підвищенню ефективності роботи двигуна в залежності від нагрузки. Максимальна потужність бензинового мотора складає 268 к.с. та 380 Нм крутного моменту. В парі з двигуном працює автоматична коробка перемикання швидкостей CVT . За офіційною інформацією, розгін з 0 до 100 км/год триває 6,7 секунд, при цьому середня витрата пального складає 8,5 літрів на кожні 100 км пробігу. 

Інтер' єр нового Infiniti QX50 витриманий у сучасному стилі хайтек. Слідуючи модним тенденціям в салоні кроссовера розміщено два інформаційні екрани, кожен з який відповідає за окремі функції. Ергономіка управління мультимедійними опціями досить заплутана та складна. Водночас, матеріали обробки салону виглядають чудово і приємні на дотик.

Завдяки новій платформі, в середині кабіни досить просторо та комфортно. Багажний відсік об' ємом 895 літрів є чи найбільшим у класі. Також, багато місця на задньому ряді сидінь, і за цим показником Infiniti QX50 впевнено випереджає головного конкурента в обличі Lexus RX.

Нове покоління  Infiniti QX50 добереться до Європи на початку весни. Орієнтовна вартість базової модифікації кроссовера починатиметься від 45 тисяч євро...

09.02.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перші враження від нового Infiniti QX50

Політика конфіденційності